top of page
WhatsApp Image 2023-09-15 at 11.08.41.jpeg

GLENN DOMAN

Desenvolupem les capacitat de l'infant.

PHOTO-2023-09-12-13-07-27_edited.jpg

MARIA MONTESSORI

Ambients - Foment de l'autonomia.

EDUCACIÓ EMOCIONAL

Capaços de sentir, conviure, ser i fer. 

WhatsApp Image 2023-09-14 at 10.41.24.jpeg

WALDORF

El joc com a activitat vital.

METODOLOGIA

 

Al Petit Singuerlín eduquem amb una mirada global, on el nostre principal protagonista és l'infant, respectant les seves necessitats, interessos, emocions i sobretot els diferents factors que intervenen en el seu procés de desenvolupament.

Tenim molt present que l'etapa 0 - 3 és molt important, ja que els nens i nenes comencen a descobrir tot el que ens envolta gràcies als seus sentits. Per això els estimulem i en el nostre dia a dia treballem la metodologia de Glenn Doman: estimulació auditiva i visual, el programa físic (rastreig i gateig), sempre com un fet natural, enriquidor i divertit per les nenes i nens. 

L'ambient del Petit Singuerlín, és molt acollidor i facilita l'autonomia, dels infants que són qui ens marquen el ritme d'aprenentatge i potencien els seus períodes més sensitius, com remarcava Maria Montessori. 

Els nostres valors de respecte, igualtat, empatia, solidaritat, pau i amor, són presents en el treball diari, per tal que els infants siguin capaços de conviure en una societat plural, diversa, acollidora i en un ambient de felicitat. 

La pedagogia Waldorf busca el desenvolupament de cada infant en un ambient lliure i cooperatiu, amb un fort suport en l'art i els treballs manuals. Aquest és un aspecte important dins el Petit Singuerlín i el treballem amb diferents materials i tècniques plàstiques. 

bottom of page